Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 aprilie 2017

Meiul


Meiul constituie o sursă excelentă de fier, complexul de vitamine B şi fibre. Oferă proteine cu puţine calorii şi conţine totodată cantităţi importante de siliciu, magneziu, potasiu şi o cantitate moderată de vitamina E. Ca majoritatea seminţelor şi cerealelor integrale, meiul este foarte bogat în enzime digestive. Meiul nu conţine gluten, motiv pentru care poate fi consumat fără grijă de persoanele cu intoleranţă la gluten sau la alte cereale care provoacă alergii.


Ne dă mai multă energie. Combate aciditatea. Împiedică dezvoltarea ciupercilor. Toate aceste calităţi îi sunt atribuite meiului, un aliment străvechi pe care omul mo­dern trebuie să-l includă din nou în dietă.
Meiul este un remediu incredibil, care te poate ajuta sa tratezi cu usurinta problemele rinichilor. Nu putini sunt cei care au declarat ca meiul a facut  sa scape de diverse afectiuni ale rinichilor.

In medicina naturista, meiul este folosit in tratarea litiazei urinare ( calculi renali, sunt depozite minerale intarite care se formeaza in rinichi).

Meiul are capacitatea de a curata rinichii intr-un mod eficient, eliminand nisipul (pietrele); ajuta in vindecarea problemelor femeiesti si de asemenea vindeca cistita.

Meiul este una dintre cele mai raspandite cereale, avand o valoare nutritionala foarte ridicata si de asemenea posedand proprietati curative.

Asa ca, recomandam cu incredere aceasta minunata reteta din medicina naturista rusa. Are eficienta in vindecarea rinichilor, ajuta la detoxificarea acestora, curata nisipul si sprijina eliminarea pietrelor mici.

Ce trebuie sa faci?

Seara, spala aproximativ 200 de grame de mei cu apa calduta. Pune meiul intr-un borcan mai mare si toarna aproximativ 2 litri de apa fierbinte peste el. Dimineata vei vedea ca a rezultat un lichid alb, iar acela este tocmai tratamentul tau! Asa ca, pune lichidul intr-un alt recipient si bea-l de-a lungul zilei fara vreo limita, adica poti bea cat iti pofteste inima.

Pastreaza meiul folosit. Cu acela iti poti pregati un terci sanatos pentru micul dejun (1 pahar de mei, 3 cani de apa, se prepara rapid).

Seara, pregateste o noua portie din acest amestec, trebuie sa urmezi acest tratament pentru 15 zile, astfel incat sa aiba eficacitate.

Care sunt rezultatele?

In aproximativ 10-15 zile pietrele vor fi complet dizolvate, iar corpul le va elimina prin urina, rinichii fiind curatati de nisip. Va disparea si inflamatia, iar ambii rinichi si tesuturile se vor regenera.

Acest produs alimentar este accesibil oricui si poti fi sigur ca-ti va proteja rinichii. Asa ca, nu rata sansa de a-ti curata organismul intr-un mod natural.




Sursa: http://www.healthyfoodhouse.com/get-rid-of-kidney-stones-naturally-by-using-this-drink/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Lista mea de bloguri

Postări populare